8 Kasım 2015 Pazar

SONBAHARDA NELER GİYEBİLİRİZ? Bölüm2 botlar

 

 

          SONBAHARDA NELER GİYEBİLİRİZ?


                       BU SEZON EN BEĞENDİĞİM BOTLAR

                                             BÖLÜM 2

 
      Çoğu mağzada yeni sezonda modellerini çok beğendiğim botlarla karşılaştım. Doğrusunu söylemek gerekirse yaklaşık 1 sene öncesine kadar kalın,kısa topuklu botlar bana çok itici gelirdi.Ama artık yeni ve yetenekli tasarımcılar mı desem ya da her yeni günle gelen bir ilham kaynağı olsa gerek gerçekten oldukça hoş,etkileyici modeller oluşturumaya ve üretilmeye başladı.
       Aynı zamanda inanılmaz rahat olan bu botlar günlük hayatta kullanımı inanılmaz rahat hatta ve hatta gündüzden geceye taşınıcak olan günler için tamamiyle hayat kurtarıcı. Dikkatimi çeken bi nokta daha var ki topuk boylarıyla,renkleriyle,desenleriyle,şekilleriyle ya da burunlarının uzunluğu basıklığı,platformunun şekilene varacak kadar küçük değişikliklerle tamamiyle havası değişebiliyor.Bazen inanılmaz şık bazen çok spor ama çoğunlukla tüketicinin kullanım ve kombinlendirmesine bağlı olarak çok fazla styling kullanımına açıklar.Benim gün kurtaran ayakkabılarımın içinde de yer alıyor.
       Yeni sezonda en çok beğendiğim 2 modelde Pull&Beardakiler oldu bir tanesi bilekten çift pencere ve kemerli olan ki malesef kendisinide kahve rengisinin numarası kalmadığından dolayı alamadım ama hala umudumu kaybetmedim elbet bulucam.Diğeri ise her gittiğimde içimin giderek baktığım bu altta ki model.Hem kısa hem kalın topuklu olmasına ramen inanılmaz şık ve zarif.Arka yarısı pırıltılarla kaplanmış ama ayakta kesinlikle disko topu gibi durmuyor,oldukça etkileyici.  Bi cesaret gelsede alsam keşke.
       Eğer ince topukluyla rahat edemiyorsanız bu mevsimlerde hatta kışın başlarında bile giymek için rahat şık gece de giye bileceğiniz rahat ayakkabılar arıyorsanız tek kelime ile diyeceğim kaçırmayın!!


                                       Pull&Bear - footwear - new products - high heel glitter ankle boots - black - 15305011-I2015
    
                                                   HİGH HEEL GLITTER ANKLE BOOTS
                                                                      (129,95 TL)
 

Pull&Bear - footwear - boots and ankle boots - high heel cut out ankle boots - black - 15260011-I2015  Pull&Bear - footwear - boots and ankle boots - high heel cut out ankle boots - leather - 15300011-I2015

                                                     HIGH HEEL CUT OUT ANKE BOOTS
                                                                        (99,95 TL)
   



                                                                       .    .    . 

 


              Aynı zamanda topuğu çok olmayan bootielerde de çok güzel modeller ürelilmeye başladı onlardan favorim olanlar ise ZARAdaki bu modeller.

COMBINED ANKLE BOOTS  FLAT BOOTIES WITH TASSEL

                    COMBİNED ANKLE BOOTİES                                      FLAT BOOTİES WİTH TASSEL
                               (119,95 TL)                                                             (119,95 TL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder